Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco všichni řešili, jestli Harry (39) a Meghan (42) dorazí na korunovaci Karla III., vévodkyně se v posledních několika měsících neobjevovala na veřejnosti a podle spekulací mnoha lidí mohla podstoupit úpravy zevnějšku. Na novém videu totiž vypadá jinak než dříve.

Před pár dny bylo definitivně potvrzeno, že Meghan nedorazí společně s Harrym na květnovou korunovaci krále Karla III. Vévodkyně teď ale vystupuje s úsměvem na rtech a vypadá to, že se jí neúčast na důležité události vůbec nedotkla. Když se objevila na videu, ve kterém představovala svého dvorního fotografa Misana Harrimana, všimlo si mnoho lidí, že vypadá jinak než dřív.

Nový vzhled jednačtyřicetileté vévodkyně ihned vyvolal vlnu různých spekulací. V komentářích na Twitteru se objevily například názory, že svým účesem se Meghan chce podobat švagrové Kate (42), a dokonce prý si podle některých lidí aplikovala i oříškově hnědé kontaktní čočky, aby vypadala více jako ona. Další komentující ale zmínili i údajně omlazený vzhled Meghan. „Myslím, že Meghanina veřejná nepřítomnost je vysvětlena. A nemělo to nic společného s dětmi,“ napsal jeden komentujících. „Facelift, výplň ve rtech, výplně ve tvářích, botox, implantáty na bradě,“ má jasno další. „Výplně pod očima a vytažené oči,“ dodal jiný.

Sama Meghan se ke svým případným úpravám zevnějšku nevyjádřila, jisté ale je, že se po několika měsících začíná na veřejnosti objevovat častěji. Se svým mužem si dokonce vyšli i na zápas NBA, kde se dostali do hledáčku kamery, která vyzývá páry k polibku. A i když byla Meghan opět samý úsměv, Harrymu nakonec polibek nedala. Oba si ale jinak zápas, na kterém se objevili například i Adam Sanders nebo Kim Kardashian, velmi užili.

Reklama

Další články

Načítám