Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Pokud hledáte opravdu spolehlivý domácí internet, pak rozhodně nepřehlédněte tento článek. Přinášíme skvělý tip, jak na to.

Nejpoužívanější internet

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hledáte opravdu stabilní a spolehlivé připojení bez výpadků a s non-stop technickou podporou? Pak uděláte dobře, když se rozhodnete pro technologii ADSL/VDSL. Jde o velmi spolehlivý typ připojení dostupný na 98 % území. Bezkonkurenčně nejpoužívanějším ADSL/VDSL internetem je internet od O2. Ten teď v akci pořídíte už od 400 Kč měsíčně.

Modem za 1 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pro připojení k internetu potřebujete modem. Někteří operátoři vám jej buď prodají za cenu okolo jednoho až dvou tisíc korun anebo vám jej budou chtít pronajmout za poplatek okolo padesáti až sto korun měsíčně. O2 má nyní v akci modem pro všechny nové zákazníky jen za 1 korunu (ušetříte tak okolo 1600 Kč, které by vás modem jinak stál). Tato nabídka je časově limitovaná, takže byste si měli pospíšit.

Televize k internetu už za 150 Kč měsíčně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

K internetu od O2 teď navíc můžete mít také digitální televizi O2 TV. Celkem tak za internet až 16 Mb/s a televizi zaplatíte jen 650 Kč měsíčně. Obě potřebná zařízení dostanete za korunu: modem si koupíte za 1 Kč jednorázově a set-top box vám O2 pronajme za 1 Kč měsíčně. Také tato akční nabídka je přitom časově omezená.

Další články

Načítám