Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během letošního podzimu se na tanečním parketu StarDance předvede také Richard Krajčo (46). Herec a frontman skupiny Kryštof sice umí skvěle hrát, zpívat nebo hrát na kytaru, tanečním talentem ale neoplývá.

„Mě taneční minuly, nějak jsem to nestihl a v pubertě mi to nepřišlo důležité a doufám, že si to teď vynahradím. Neumím polku ani valčík a poskakování po pódiu, to je jiná kategorie,“ svěřil se Super.cz Richard Krajčo na tiskové konferenci 12. ročníku StarDance.

Před koncertní sezónou začat hudebník sportovat, což bere také jaké přípravu na náročných několik měsíců, které ho ve StarDance čekají. „Je to lepší než před dvěma měsíci, začal jsem alespoň skákat přes švihadlo, což mě teda baví víc než chodit třeba do posilovny nebo běhat. Tak jsem si našel sportovní koníček, ale tady mě asi čeká jiná smršť a myslím, že stačit mi to nebude,“ dodal zpěvák s tím, že z jeho účasti v populární soutěži byly nadšené zejména děti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám