Hlavní obsah
Článek

Po velkém úspěchu filmu Gump, pes, který naučil lidi žít, se začalo připravovat jeho pokračování. S režisérem F. A. Brabcem jsme probrali změny, které nastanou v obsazení, a to nejen u hereckého castu. V obojím je pár novinek. Diváci se mohou těšit i na to, že dvojka bude optimističtější a veselejší.

"Trochu nás vyhecovali i diváci, kteří se na diskuzích ptali, zda bude dvojka. Se scenáristou Filipem Rožkem jsme si řekli, že to zkusíme. A musím předeslat, že ta dvojka už nebude tak na vážno. Pokud jde o obsazení, učitě bude navazovat Bolek Polívka, který je Gumpův pániček, navazuje i Richard Krajčo, jehož role se rozšiřuje. Pak jsou tam nové postavy, například Štěpán Kozub, takový malinko šejdíř a zlobivý chlapec," objasnil, že ani tentokrát nebude chybět zápornější postava.

Zlo v prvním díle zastupovala například Ivana Chýlková (60), která by se měla také objevit. "Už to nebude velká role, ale spíš takové smíření se s tou její postavou. Říkali jsme si, že bychom neměli nechat Dášu jen zlou. I ten pes už uvidí svět hezčíma očima, ne takový, kde jeho kolegové trpí v útulcích nebo v množírnách," vysvětloval s tím, že vedle psů se ve filmu objeví také prasátko nebo veverka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám