Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V realityshow Hotel Paradise se neodehrálo šílené drama výjimečně před kamerami, ale za nimi. V zázemí režiséra a štábu, v takzvaném control roomu, se vznítily zásuvky elektrického vedení.

„Všude šlehaly metrové plameny, bylo to hrozné. Všichni si mysleli, že je to konec realityshow," prozradil nám kamarád jednoho člena týmu. Zkázu televizní soutěže duchapřítomně zastavil přítel Martiny Gavriely (45) Marcus Tran (38), který zde vypomáhá jako pomocná síla.

„Marcus požár uhasil práškovým hasicím přístrojem. Nikomu se naštěstí nic nestalo, jen se přítomní nadýchali zplodin. Je zázrak, že se nikomu nic závažného nestalo a požár se dál nerozšířil," řekl náš zdroj.

Podle našich informací muselo být vzhledem k požáru na noc přerušeno natáčení. Soutěžící měli tedy jednu noc bez dohledu kamer. Druhý den už ale technici vše uvedli do původního stavu a další noc už byla pod kontrolou objektivů. Podle ranních reakcí pánského osazenstva soutěže ale vypnuté kamery neměly vliv na povolnost jejich partnerek. Kromě Natálie se přitom holky vymlouvají, že se svými partnery nechtějí mít nic před kamerami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám