Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Monika Mauleová, která bude jednou z hlavních „hrdinek“ páteční Výměny manželek, připravila štábu nemilé překvapení. Během natáčení se zúčastnila moravské veselice, kde do sebe házela jednoho panáka slivovice za druhým, což samozřejmě neskončilo jen společenskou únavou, ale také pozvracením hned dvou členů štábu.

Moravská oslava narozenin dala Monice z východních Čech pořádně zabrat. Neodhadla své možnosti a vypila toho víc, než bylo záhodno, což se samozřejmě projevilo. A to způsobem, na který režisér pořadu Jiří Hornych spolu s jedním z techniků jen tak nezapomenou. „Když se Monika vracela se štábem domů, pozvracela technika a režiséra,“ práskl jeden ze členů štábu, který byl celému incidentu přítomen.

A zatímco Monika vyspávala kocovinu ve velkém domě 8+1, její kolegyně Šárka Mikesková se tísnila v domku, který patří Moničině tchyni, a v němž Monika, její muž Jiří a malá dcera obývají pouze jedinou místnost. „Máme společné prostory s tchyní. Všechno je podle ní, a než abychom vyvolávali konflikty, raději ustoupíme,“ popsala šestadvacetiletá Monika situaci. Uvidíme, jak se s tím rázná Šárka, která je zvyklá doma poroučet, vyrovná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám