Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Josie Canseco byla jedním z hostů slavnostního předávání módních cen The Daily Front Row´s Fashion. Na akci dorazila ve velmi odvážném koženém kompletu minisukně a bolerka, pod které si nevzala prádlo. Aby nedošlo k nechtěnému faux pas, modelka si vršek bedlivě hlídala a přidržovala.

Josie je dcerou známého baseballisty Joseho Canseca, jak se ale nedávno rozepsala na sociální síti, se stříbrnou lžičkou v ústech nevyrůstala.

„Všichni předpokládají, že pocházím z bohaté rodiny, protože jsem Canseco, ale zjistěte si o tom něco. Peníze mé rodiny vyletěly komínem v době, kdy mi bylo tak šest nebo sedm let, kvůli bankrotu. A musela jsem se pořádně nadřít, nejen abych si zachovala jméno, ale taky abych zaplatila účty, protože to za mě nikdo neudělal,“ uvedla modelka.

Jose Canseco, jenž si za svou kariéru vydělal přes 40 milionů dolarů, vyhlásil bankrot v roce 2012. „Má rodina je na mizině,“ uvedla dále Josie s tím, že sama byla roky často v minusu. „A už jsem unavená z toho, jak mě škatulkují, když jsem někdo úplně jiný,“ postěžovala si. Její otec na tato slova veřejně nereagoval. Krátce předtím, než se o rodinné situaci rozepsala, sdílela fotku, na které jsou spolu v objetí.

Další články

Načítám