Hlavní obsah
Článek

Herec Oldřich Kaiser (68) se minulý týden vrátil z tříměsíčního pobytu v protialkoholní léčebně a už naskočil do práce. I když to nikdo nečekal, objevil se na tiskové konferenci po projekci komedie Líbáš jako ďábel, v níž ztvárnil jednu z hlavních rolí. Vypadal odpočatě a byl vtipný jako za dob pořadu Možná přijde i kouzelník.

Při tiskovce sršel vtipem a ostatní kolegy včetně režisérky Marie Poledňákové, s níž se navzájem špičkovali, téměř nepustil ke slovu. Vyprávěl o náročném natáčení v Maroku, kde v několika případech dokonce odmítl, aby ho zastupoval kaskadér. "Při natáčení scény, kdy jedeme velkou rychlostí taxíkem a já jsem skoro celým tělem vykloněný z okénka, jsem si natáhl stehenní sval. Pak jsem točil scénu, kde jsem měl běžet a nebyl jsem schopný uběhnout ani deset metrů," vyprávěl Kaiser.

Navezl se i do kolegy Jiřího Bartošky (77), který na rozdíl od Kaisera s Kamilou Magálovou a Evou Holubovou (65) žádné fyzicky náročné scény točil nemusel. "Je to rovinný herec," pošťuchoval ho. Zatímco ostatní například museli zdolávat střechy v marockém Marrákeši, Bartoška si sešel pěkně po schodech. "Měl to i ve smlouvě," vysvětlovala režisérka.

Z milostné komedie o lásce mezi padesátníky ve druhém díle vznikla spíš komedie akční. Nechybí střílečky, honičky v autech, a dokonce ani únos. Diváci ji v kinech uvidí od 17. května.

Reklama

Další články

Načítám