Hlavní obsah
Článek

Hrabě Domenico Martucci (47) se zbavuje svého bytu, který má v Praze-Vršovicích. Zatímco většina majitelů realit jde do lepšího, bývalému milenci Ivety Bartošové (†48) jde především o to, aby byl dobře izolovaný. „Už mám plné zuby stížností sousedů, kterým vadí, že jsem se svými přítelkyněmi příliš hlučný,“ postěžoval si Super.cz Martucci.

Nepřipomíná vám to něco? Ano, nedávno jsme psali o tom, že podobné potíže má i Jiří Pomeje, na nějž si dokonce stěžují italští sousedé, kteří jsou jinak na hlasité projevy vášně zvyklí. Jako by se bývalí partneři Ivety domluvili, že budou mít stejné problémy.

„Sousedé si stěžovali několikrát. Mají malé dítě, takže bych to chápal, ale to brečí čtyřiadvacet hodin denně a já celý den skutečně neprovozuji lásku. To podle nich mám ženě strčit ruku do pusy nebo co?“ kroutí nechápavě hlavou Martucci. Ten proto raději rezignoval a už navštívil realitního makléře. „Potřebuju místo, kde budu bydlet sám, bez sousedů. Líbí se mi jedna vila u letiště Ruzyně, ale to bych dával tisíc korun denně za taxíky. Jsem z toho trochu zoufalý,“ dodal údajně velmi šikovný hřebec Domenico.

Reklama

Další články

Načítám