Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rocker Láďa Křížek slaví životní jubileum, oblíbený zpěvák vstoupil mezi šedesátníky. Fanouškům je znám zejména díky působení v kapelách Citron, Kreyson, Vitacit či dua Damiens, které tvořil s bratrem Miroslavem.

Zub času se na Křížkovi samozřejmě podepsal, pořád to ale umí roztočit na koncertních pódiích. Dlouhé háro, které ho v minulosti zdobilo, vyměnil za kratší sestřih, přibylo pár vrásek, ale jinak je to starý dobrý Láďa Křížek.

Osud mu nadělil i několik životních kopanců. Před několika lety se mu rozpadlo 35 let trvající manželství. S manželkou Taťánou se brali v roce 1985, ale po letech zjistili, že už od vztahu každý očekává něco úplně jiného.

Zpěvák také v minulosti přiznal, že trpěl syndromem vyhoření a lituje, že se v dobách své největší slávy nevěnoval víc dětem. Přiznal, že mu ztracenou cestu pomohla najít víra v Boha, která ho podle jeho slov zachránila.

„Jednu dobu jsem na tom byl opravdu špatně. Dlouho jsem ani nevydal hlásku a nezpíval jsem. Pak jsem našel pokoru a odhodil vlastní ego,“ řekl před časem Super.cz oblíbený zpěvák, po kterém svého času pálila jedna dívka za druhou. Na proměny Ládi Křížka v čase se podívejte v galerii.

Reklama

Další články

Načítám