Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Trojnásobná maminka Markéta Muzikářová myslela, že si s nejstarším synem Nicolasem prošla vším, když její chlapeček v roce 2018 utrpěl popáleniny 2. stupně a musel na transplantaci kůže. Poslední dny si prošla dalším obrovským strachem o svého syna.

Nicolas bohužel boural na koloběžce a škaredě upadnul. „Ve vteřině se vám změní život. Kdo zažil, chápe, kdo nezažil, nepochopí. Moc děkuji PČR i IZS za rychlou a věcnou pomoc. A taky za psychickou podporu. Je mi jasné, že k takovým případům jezdíte pořád, ale pro mě to byl šok, vidět syna s krví ležet na zemi,“ svěřila se houslistka. „Syn má ruku po rameno v sádře, bude teď odkázaný na naši pomoc. Jsme z toho ještě všichni v šoku. Já děkuji Bohu, že měl helmu a nejel moc rychle, protože upadnul na obrubník,“ svěřila se Super.cz houslistka, která je záchranářům a lékařům velmi vděčná.

Syn Markéty Muzikářové má zlomenou ruku, dva stehy na čele, pár škrábanců a podlitin. Moc jim děkuji za rychlý, pečlivý a profesionální přístup," řekla Muzikářová. „Museli to srovnat v narkóze, sádra na neurčito, po kontrole se prý uvidí, co dál. Myslela jsem, že po těch popáleninách už má Nicolas navždy vybráno, ale evidentně "furt něco". Čím víc dětí, tím víc radosti. A starostí,“ dodala houslistka.

Reklama

Další články

Načítám