Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jordan Haj (35) a Emma Smetana (36) tvoří pár už patnáct let, během kterých přivedli na svět i dvě krásné dcery. Pár má nejen společné životní cíle, ale také ty kariérní, které by mohly být pro některé dvojice i pomyslnou partnerskou zkouškou.

V tomto případě by mohli jít Emma s Jordanem, kteří společně tvoří muziku a obráží koncerty, příkladem. Žádná vztahová ponorka tady prý nehrozí.

„Měli jsme patnáct let na to, abychom se hádali. Máme spolu dvě děti, společný partnerský a plnohodnotný život. Máme spolu byt. Máme tolik jiných témat, o kterých se můžeme hádat, že na to umění není moc prostor. Když se budeme chtít pohádat, tak máme o čem, ale není na to čas, a hlavně ani není důvod. My už jsme si to všechno řekli, s čím souhlasíme a nesouhlasíme. Ve všem, v čem jsme mohli za patnáct let ustoupit, tak jsme ustoupili. Co jsme chtěli změnit, jsme změnili. Teď jsme spolu šťastní, krásní a úžasní. Je to skvělé a makáme na koncertu ve Foru Karlín,“ svěřil se Jordan Haj pro Super.cz s úsměvem.

Pár má za sebou už větší část svého turné, po kterém začnou pracovat na dalším velkém snu, který se uskuteční koncem roku.

„Turné pomalu končí a začneme se plně věnovat naší hlavní aktivitě, a to je dodělat album. Vše směřuje k tomu, že se pak oslaví a odprezentuje 4. listopadu ve Foru Karlín. Jsme ambiciózní blázni a chceme pořádnou show,“ dodal známý hudebník.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám