Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera hudebníka Lionela Richieho Sofia (25) se v sobotu provdala za hudebního producenta Elliota Graingeho. Svatba se konala v luxusním Hotelu du Cap-Eden-Roc na francouzské Riviéře. Mezi svatebními hosty byla např. Paris Hilton (43) s manželem, Cameron Diaz (51) s dcerkou a partnerem, muzikantem Benjim Maddenem, a nechyběla ani nevěstina sestra Nicole Richie.

Richie a Grainge se zasnoubili loni v dubnu po víc než roční známosti. Nevěsta oblékla bílé, siluetu kopírující krajkové šaty s vlečkou, které pro ni připravil módní dům Chanel. Celkem o svatebním víkendu oblékla tři modely této značky.

„Jsem nadšená, protože si budu brát Elliota. Vím, že to zní lacině, ale je to muž mých snů,“ řekla Sofia magazínu Vogue před svatbou. K výběru šatů pak uvedla: „Upřímně si myslím, že je (Elliot) bude milovat. Je to můj největší fanoušek, co se týče všeho, co nosím. Pokud nebude plakat, budu fakt smutná.“

Reklama

Další články

Načítám