Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kolem vztahu Anety Vignerové (36) a Petra Kolečka (40), kteří se nedávno vzali, stále není klid. Olej do ohně přilila i scenáristova expartnerka Denisa Nesvačilová (32), která vůbec poprvé reagovala na jejich utajovanou svatbu.

„Asi dvanáct hodin před tím, než jsme měli odletět na romantický pobyt do Athén, mi před dvojákem v divadle napsal, že se necítí na odlet, že neví, co bude, a že potřebuje být na pár dní sám, protože je toho na něj hodně,“ svěřila se zdrcená Denisa Nesvačilová pro Sedmičku.

Nad celou svatbou stále visí otazníky, dokonce se spekulovalo o tom, že by měla být Aneta těhotná. Avšak tyhle konspirační teorie modelka mnohým vymazala z hlavy snímkem, který sdílela na sociálních sítích.

Krásná brunetka se zvěčnila v upnutém černém body, které odhaluje její štíhlou postavu, ale také nekonečně dlouhé nohy. Nertvalo dlouho, co se u příspěvku objevilo spousty lichotivých komentářů.

Ač je to již čtrnáct let, co Aneta vyhrála soutěž krásy Miss České republiky, tak je znát, že by mohla korunku dál hrdě nosit na hlavě. Není se čemu divit, že stále patří mezi velmi vyhledávané české modelky. Nedávno zazářila také na pražském fashion weeku, kde ji byl podpořit i manžel, se kterým zřejmě hodili vše špatné za hlavu a dál budují svůj vztah jako plnohodnotná rodina.

Reklama

Další články

Načítám