Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednoho z horkých favoritů na vítěze reality show Survivor Tomáše Weimanna (35) na opuštěném ostrově překvapil telefonát od sestry a jejího manžela. S rodinou prý totiž nemá nejlepší vztahy. O to více byl telefonát emotivní a Tomáš neudržel slzy.

"Myslel jsem si, že mi bude volat brácha nebo mamka, ale vezmu telefon a tam sestra. To mě zaskočilo. Se sestrou jsme se něco přes rok nebavili," prozradil Tomáš.

"My jsme jako rodina spolu nikdy moc nefungovali. Najednou cítím, že díky Survivoru se mi poprvé v životě dává rodina dohromady. A paradoxně ve chvíli, kdy jsem stovky kilometrů vzdálený, nás to sbližuje dohromady. Jsem za to neskutečně vděčný," vysvětlil Tomáš důvod svého dojetí.

Sestře řekl, že je moc rád, že mu volá a že ho to velmi potěšilo. "Vím, že jsme se spolu nebavili, zpětně mě to mrzí," soukal ze sebe slova Tomáš. Rodina mu poté popřála hodně zdaru do hry.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám