Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Denisa Nesvačilová (32) poprvé promluvila o svatbě Petra Kolečka (40). Modelku Anetu Vignerovou (36) si vzal jen pár dní poté, co se ve společnosti, na velkém galavečeru Český lev, objevil po boku právě Nesvačilové. Sňatek překvapil mnohé, a nejvíc právě Denisu.

Dle slov Denisy spolu plánovali dovolenou, tu scenárista nakonec zrušil a místo toho se oženil.

„Asi dvanáct hodin před tím, než jsme měli odletět na romantický pobyt do Athén, mi před dvojákem v divadle napsal, že se necítí na odlet, že neví, co bude, a že potřebuje být na pár dní sám, protože je toho na něj hodně,“ cituje Nesvačilovou Sedmička.

„Dvacet čtyři hodin poté, co jsme měli odletět, se oženil se svou bývalou partnerkou,“ doplnila herečka s tím, že celá situace je pro ni velmi bolestivá.

Herečka se nyní zavalila především divadelní prací. „Myslím, že jsem docela často obsazovaná nejen v Divadle Radka Brzobohatého, ale i jinde, protože se o mně celkově ví, že jsem profesionálka a svoje soukromí si netahám do práce. Nezatěžuji kolegy, když mám nějaké svoje osobní řešení. Umím se na práci absolutně koncentrovat,“ řekla Super.cz na tiskové konferenci k nové hře Už je to venku!

Reklama

Další články

Načítám