Hlavní obsah
Článek

Denisa Nesvačilová (32) prolomila hradbu mlčení. Vůbec poprvé se svěřila se svými pocity ohledně svatby Petra Kolečka (40) a Anety Vignerové (36), která pro ni byla jako bodnutím kudly do zad. Petr a Denisa společně plánovali dovolenou, tu ale scenárista nakonec zrušil a oženil se s modelkou.

„Asi dvanáct hodin před tím, než jsme měli odletět na romantický pobyt do Athén, mi před dvojákem v divadle napsal, že se necítí na odlet, že neví, co bude, a že potřebuje být na pár dní sám, protože je toho na něj hodně,“ svěřila se Denisa pro Sedmičku.

Aneta Vignerová se k veselce s Kolečkem zatím nevyjádřila. Naopak to vypadá, že si soukromí střeží daleko víc.

Avšak krátce poté, co Denisa promluvila o zklamání, ale také faktu, že ještě pár dní před svatbou mluvil Kolečko o Vignerové „velmi ošklivě,“ Aneta sdílela další příspěvek s manželem.

Na své sociální sítě přidala video s Petrem a jejich synem, které pořídila v kostele. Zda jde o nějakou odpověď na zpověď Nesvačilové, ví už jen sama Aneta.

Manželé se spolu po tajné svatbě objevili i na veřejnosti, a to během pražského fashion weeku, kde Kolečko s hrdostí sledoval svou Anetu kráčet po přehlídkovém mole. Ve chvíli, kdy probíhalo defilé, vyskočil ze svého sedadla a předal jí květiny. Poté se ještě chvíli společně bavili, nešetřili něžnostmi a odjeli domů.

Reklama

Další články

Načítám