Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Švédský fotbalový útočník Zlatan Ibrahimović (41) je se svou partnerkou Helenou Seger (52) už 21 let. Setkali se v roce 2002 při kuriózní situaci - Helena mu vynadala kvůli špatnému parkování.

„Na parkovišti v Malmö zaparkoval své ferrari úplně špatně. Tak, že jsem se svým mercedesem nemohla vyjet. Docela naštvaně jsem mu řekla, ať okamžitě odjede. A ano, líbila jsem se mu,“ řekla francouzskému magazínu Elle.

Navzdory hádce, která byla jejich první interakcí, se dali dohromady a dnes spolu vychovávají syny Maximiliana (16) a o dva roky mladšího Vincenta.

Helena uvedla, že není snadné se Zlatanem žít, to prý ale ani s ní. Také svěřila, že je pyšná nejen na partnerovu sportovní kariéru, ale také na tu svou. Navzdory tomu, že její muž rodinu královsky zajistí, nevzdala se práce. V minulosti působila v obchodu a marketingu, po přestěhování se do Itálie za manželovou prací se věnuje realitám.

Rodina žije v Miláně, kde také vznikly fotky v luxusním bílém ferrari.

Ibrahimović a Seger nejsou manželé, Helena dle svých slov nechce přijít o pocit nezávislosti. „A nechci být označovaná jako manželka fotbalisty,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám