Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kalifornské rodačce April Love Geary (26) se podařil mistrovský kousek. Dokázala totiž zkrotit známého zpěváka Robina Thicka (46) a jak je vidět, i po devíti společných letech na ní může oči nechat. Modelka si je totiž dobře vědoma svých ženských předností, které mu neváhá sebevědomě předvést i na pláži...

Manželé strávili několik dní v mexickém Cabo, kam vyrazili i s pár přáteli. Kromě relaxování u moře si dopřáli i pořádnou romantiku v podobě projížďky po pláži na koních. Kráska, která zpěvákovi porodila už tři potomky, si své zaoblenější křivky, které jí zůstaly, naprosto užívá. Tím ostatně setřela i některé hatery na internetu, kteří ji po druhém porodu kvůli nabraným kilogramům na internetu chtěli rozhodit.

„Jenom jsem vám chtěla říct, že mě vaše komentáře vůbec nevzrušují, když mi píšete, že jsem byla mnohem atraktivnější jako hubenější. Před dětmi jsem neměla tuhle velkou zadnici, takže jsem za svá nabraná kila navždy vděčná. Aspoň mám konečně zadek,“ usadila tehdy Geary všechny 'chytrolíny' ve svých Instastories.

Robin Thicke byl deset let ženatý s herečkou Paulou Patton, ale nebyl zrovna vzor všech ctností. Paula jej dokonce obvinila z domácího násilí, závislosti na drogách i alkoholu a z nevěr. Své zkušenosti se zpěvákem popsala ve své knize i Emily Ratajkowski, která uvedla, že ji Thicke chytit zezadu za prsa během natáčení hitu Blurred Lines, kde vystupovala od pasu nahoru nahá. Vedle půvabné April ale nejspíš Robin konečně zkrotl jako beránek...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám