Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Portorická kráska Roselyn Sánchez ve čtvrtek nemohla chybět na udílení cen Latin American Music Awards, které se konalo v prostorách MGM Grand Garden Areny v Las Vegas. Když nestárnoucí Roselyn předstoupila před fotografy, spouště cvakaly o sto šest, což si oblíbená zpěvačka a herečka náležitě užívala. Podívejte, jak fantasticky ve svých padesáti vypadá...

Rodačka ze San Juanu, jež je dobrou přítelkyní neméně krásné Evy Longorie, okouzlila v zajímavě řešené třpytivé růžové sukni, kterou doplnila o peříčkový top. Sexy brunetka přitom odhalila pevné paže, dekolt i bříško. Roselyn ovšem na rozdíl od mnoha jiných celebrit nezastírá, že si občas dopomůže nějakou tou úpravou zevnějšku. Naposledy to bylo například pozvednutí poprsí, avšak bez použití implantátů.

Roselyn si jistě dobře pamatujete z filmu Křižovatka smrti 2 s Jackiem Chanem, Plnou parou vzad s Cubou Gooding Jr. či ze seriálu Devious Maids, Grand Hotel nebo Fantasy Island. Je dvojnásobnou maminkou dcery Sebelly (11) a pětiletého syna Dylana. Od roku 2008 je provdaná za herce Erica Baretta Wintera (46).

Reklama

Další články

Načítám