Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Leoš Mareš (47) byl v noci drsně napaden ve známém pražském baru v centru Prahy. Super.cz má exkluzivní informace od několika návštěvníků. "Byl tam dvoumetrový chlap, který vypadal jako drsný vyhazovač nebo boxer. Z ničeho nic napadl nějakou slečnu a Leoš se snažil situaci uklidnit a jako gentleman ji bránit. Ten chlap se ale v tu chvíli pustil do něj," řekl Super.cz zdroj.

"Pořád do něj bušil dokola, Leoš neměl jakoukoli šanci se ubránit. Ležel na zemi a vypadalo to, že to s ním dopadne hodně zle," dodal zdroj. Nakonec Mareše zachránili známí drsného chlapíka, kteří se ho snažili zpacifikovat a Leoš využil šance a bar opustil.

Mareš rvačku v baru Super.cz potvrdil. "Ke konfliktu došlo, víc bych k tomu ale nerad říkal. Nechci to dál komentovat," řekl Super.cz Mareš. Více konkrétní byl zpěvák Jakub Mohamed Ali, který byl s moderátorem v baru. Právě on Marešovi hodně pomohl. "Jako kluk z ulice jsem byl docela překvapený, jak se k tomu Leoš postavil čelem a obstojně se bránil dvoumetrovému chlápkovi," dodal pro Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám