Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák a herec Roman Tomeš (36) Super.cz dost explicitně vyprávěl o průběhu rekonvalescence po jeho operaci kýly. Na domácí radovánky museli doma zapomenout. "Ale my se radujeme i z jiných věcí, třeba z dobrého jídla. A manžel teď kromě lepku přestal jíst i maso, tak se vyřádím v kuchyni," snažila se od tématu odvést pozornost jeho žena Michaela Tomešová (32).

"Pár týdnů jsem doma byla za ošetřovatelku, nejenže měl manžel po operaci, ale kluci měli neštovice. Ale v rámci toho množství práce, které jsem do té doby měla, to pro mě bylo takové zastavení a vlastně jsem si tu roli ošetřovatelky dost užívala," svěřila Míša, která toho zvládá neuvěřitelné množství.

"Já si mysím, že je důležité mít hlavně nadhled. Ale s mým ADHD je to občas velmi chaotické. Momentálně hraju jednadvacet nebo dvaadvacet představení do měsíce a potom se o to víc těším domů. Ale mám všechno rozdělané a nic nedodělám do konce. Snad to dokončím po premiéře muzikálu Srdcový král, který teď zkoušíme v divadle Kalich. Tam mám zase zajímavou roli, moje postava si bude hrát na chlapa, tak to musím doma nějak odkoukat. Ale nebojte, nohy si holit nepřestanu," smála se Míša.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám