Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se prý Kristína Zakuciová (22) včera dozvěděla, že musí odejít ze soutěže Hlas ČeskoSlovenska, spadl jí obrovský kámen ze srdce. Jak jsme vás již informovali, zpěvačka poslední dny bojovala s těžkým zánětem hrtanu a byla na pokraji svých fyzických i psychických sil.

„Cítím to jako Vykoupení z věznice Shawshank," přirovnala Kristína odchod z pěvecké soutěže k americkému filmovému dramatu.

„Když už se člověk dlouho trápí, musí přijít nějaká stopka, aby se tělo i psychika daly znovu dohromady. Teď budu několik dní ticho. Nebudu zpívat ani mluvit. Budu se věnovat serióznějším věcem. Musím dokončit bakalářské zkoušky. Chtěla bych totiž udělat přijímačky do Prahy," svěřila se nám studentka environmentálního inženýrství.

„Tímhle nic nekončí, začala další etapa, neměla bych mít takový problém s koncertováním, že nás budou s kapelou vyhazovat z baru. Budou rádi, že jim přijdeme zahrát,“ prozradila první dojmy Kristína Zakuciová.

Reklama

Další články

Načítám