Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Silikonová Barbie Gabriel Jiráčková (24) podstoupila další plastiku. Rozhodla se pro úpravu svých obřích vnad a k tomu přidala další plastiku. Jak sama řekla, když už byla v narkóze, proč si nepomoct ještě více.

"Přišel čas na plánovanou modelaci mých prsou. Na výsledný vzhled prsou má vliv také elasticita kůže. Já mám extra jemnou kůži a velký přírodní objem prsou, proto mě po poslední augmentaci čekala i modelace," vysvětluje, proč se rozhodla pro další plastiku.

"Dostala jsem odlehčené, o 30 procent lehčí implantáty velikosti 755 ml a pan doktor provedl modelaci prsou s jizvou ve tvaru kotvy, která poskytuje výraznou podporu implantátu proti jeho poklesu," upřesnila česká Barbie, která se rozhodla ještě pro další plastiku, a to liposukci.

"Rozhodla jsem se definitivně zatočit s tukem. Začal se mi ukládat po onemocnění štítné žlázy, a ani dodržování stravy a pravidelný tvrdý trénink mi nepomohly tuk z některých partií těla zcela zkrotit," dodala česká Barbie, která je na klinikách plastické chirurgie už jako doma.

Kromě vnad nebo liposukce v minulosti přiznala plastiku nosu, zvětšený horní ret, contouring obličeje, spodní čelisti, výplně a další zákroky. Uvidíme, co dalšího blondýnka s touhou vypadat jako legendární panenka Barbie, ještě absolvuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám