Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Páté finálové vyřazování se stalo osudným pro Kristýnu Daňhelovou z týmu Rytmuse. Královna rozstřelů vyšla vítězně z devíti soubojů o postup, ale v pondělí nakonec prohrála s miláčkem náctiletých fanynek Danielem Mrózkem.

„Už teď mi všechno tady chybí, štáb, moderátoři, koučové, kapela. Asi nejvíc mi bude scházet Anička Veselovská, se kterou jsem bydlela na pokoji a se kterou jsem si vytvořila nejbližší vztah," svěřila se nám těsně po vyřazení Kristýna Daňhelová polykajíc slzy.

„Teď si během tří týdnů uzavřu známky ve škole, každý den tak třináct písemek z matiky, komisionálky z fyziky – to bude brutální,“ svěřila se rodačka z Uherského Hradiště, která by velmi ráda zkusila štěstí v muzikále.

„Určitě budu chtít dál zpívat, musím si to doma všechno rozmyslet. Ráda bych se prosadila v muzikálu, k čemuž mě nabádá i Michal David. Hodně lidí od Ondry Soukupa a Gábiny Osvaldové mi řeklo, že bych se v tomto směru uplatnila," říká Kristýna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám