Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Seznamte se s Rahki Giovanni, královnou kvadricepsů! Na instagramové šíření pozitivity a sebelásky k vlastnímu tělu se dala Rahki v roce 2015. Tehdy se rozhodla, že zlepší své duševní a fyzické zdraví tím, že svůj zdánlivý nedostatek přemění v něco, čím bude naprosto výjimečná.

Giovanni jako malá neustále poslouchala, jak je velká a hodně svalnatá, což rozhodně nevnímala jako lichotku. Naopak cítila, že na ni doléhá tíha společenských standardů krásy, což u ní vedlo k nezdravým stravovacím a pohybovým návykům. Jak dospívala, začala si budovat vztah ke cvičení a zaujalo ji i vzpírání. Následně si uvědomila, že její svalnaté tělo není nic, za co by se měla stydět, ale naopak na něj může být náležitě pyšná.

„Když jsem před sedmi lety začínala s fitness, nikdo nevypadal jako já. Nikdo nechtěl být silný a fit, každý se rozhodl být štíhlý, a tak jsem se rozhodla prolomit bariéry a pokusit se změnit fitness standardy,“ říká mladá žena, která trénovala každý den dvě hodiny. Nakonec se stala i osobní trenérkou, youtuberkou a influencerkou, která má jen na Instagramu už 766 tisíc sledujících.

Rahki, jež je mimochodem maminkou syna jménem Power, se stala inspirací pro mnohé fitness nadšence, ale i řada dalších lidí zůstává naprosto konsternovaná jejími mocnými stehny. Nyní má prý mezi ženami ty nejsilnější nohy na Instagramu a její videa nejen z posilovny se staly hitem. Obzvlášť populární je například její drcení melounů nohama...

Reklama

Další články

Načítám