Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Lily Allen (38) se ve středu objevila na akci pořádané k příležitosti uvedení talentové show Garden of Dreams v newyorské Radio City Music Hall, a to po boku svého manžela Davida Harboura (48). Urostlý americký herec nejméně o hlavu převyšoval svou drobnou ženu, ze které je už nějaký čas sexy blondýnka.

Ležérně oděná dvojice rozdávala úsměvy a působila velice uvolněným dojmem. Interpretka hitů Smile či Fuck You se dostavila v barevné zkrácené košili odhalující bříško a volných pasových kalhotách se sámky, v nichž rovněž vynikla její drobná postava.

Zpěvačka před časem vzbudila obavy u svých fanoušků právě svou velice útlou postavou, načež potvrdila, že často ‚zapomíná jíst‘. Vedle svého manžela, kterého jistě dobře znají všichni příznivci netflixového hitu Stranger Things, působila ještě drobnější.

Při pohledu na Lily by dnes už asi málokdo tipoval, že má za sebou mimořádně divoké období plné alkoholu a drog. Známá byla i pro své nevybíravé komentování svých kolegů, kdy zvládla pozurážet například Kylie Minogue, Paris Hilton, Cheryl Cole či Boba Geldofa.

Allen rovněž přiznala, že bývala dost špatnou mámou, když kvůli svým závislostem a věčným pařbám opustila své dvě dcery. Poslední roky ovšem Lily seká latinu a není pochyb, že velkou zásluhu na tom má i Harbour, jehož si vzala před necelými třemi lety.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám