Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Syn zpěvačky Rihanny (36) a jejího partnera ASAP Rockyho (34) teprve příští měsíc oslaví rok, přesto už je ve společnosti jako doma. Hudební dvojice, která očekává další přírůstek do rodiny, totiž roztomilého synka bere stále častěji s sebou na svá pravidelná večerní randíčka...

Nejinak tomu bylo například i ve středu večer, kdy všichni tři zavítali do restaurace Cesar v Paříži. Sexy diva opět nasadila trendy a odvážnou těhotenskou módu. Tentokrát byla celá oděna do džínoviny. Model pochází z nové kolekce Gucci Resort 2023.

V krátké bundičce zapnuté pouze na dva knoflíky nechala vyniknout bříško a v minisukni i nohy. Outfit doplnila o kozačky na jehlách. V jedné ruce pak nesla kabelku a v druhé svůj největší poklad, jehož jméno světu dvojice stále nesdělila.

Roztomilý klouček byl neméně stylový, měl na sobě bundu Fendi a černé lakované boty. Kromě partnera a syna dělal RiRi doprovod ještě další důležitý muž v jejím životě, a to její bratr Rorrey.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám