Hlavní obsah
Článek

Dcera Madonny Lourdes Leon (27) se na společenské akci rozhodla znovu šokovat opravdu minimalistickým modelem. Na paty jí tentokrát ovšem šlapala i známá britská modelka Neelam Gill.

Lourdes Leon se sice vydala i na dráhu zpěvačky po mamince, mnohem častěji ji ale v současné době vídáme na módních přehlídkách známých značek. Pro ty je tahákem nejen to, že je Lourdes ze slavné rodiny, ale také její divokost a to, že se nebojí odhalit a často překvapí svými odvážnými modely. Nezklamala ani na akci Mugler and H&M Global Launch Event, kam oblékla „kočičí“ outfit, sestávající jen z několika spojených pásků látky, zakrývajících opravdu jen to nejnutnější.

Podobně odvážný model ale oblékla i známá indicko-britská modelka Neelam Gill, která se na červeném koberci objevila jen v černém síťovaném body. O prostoru pro fantazii v tomto případě také nemohla být řeč. Paradoxně jeden z nejcudnějších modelů večera předvedla Pamela Anderson (56), která sice také oblékla černou síťovinu, své vnady ale tentokrát zakryla černým sakem. Na to, komu to v New Yorku slušelo nejvíce, se podívejte do naší galerie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám