Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a herečka Carmen Electra se do širšího diváckého povědomí dostala především díky roli svůdné plavčice v legendárním seriálu Pobřežní hlídka. Dnes už rok září mezi padesátnicemi a stále jí to moc sluší. V naší galerii si připomeňte, jaká to byla kočka v dobách své největší slávy.

Život se s ní přitom vůbec nemazlil, a než dostala lukrativní nabídku na natáčení Pobřežní hlídky, dokonce chvíli živořila na ulici. Začínala jako tanečnice, která jezdila na turné se zpěvákem Princem. Po návratu z turné ale zjistila, že ji expřítel okradl o veškerý majetek a zmizel jak pára nad hrncem.

Carmen přišla také o všechny peníze, a než si začala vydělávat jako herečka, přespávala v ulicích Los Angeles. Pak už ale její hvězda naplno zářila a na těžké chvilky mohla konečně zapomenout. Díky Pobřežní hlídce patřila k žádaným sexbombám, několikrát se svlékla na titulní strany pánských magazínů a o role neměla nouzi. Zahrála si například v parodii Scary Movie nebo filmu Sexuální praktiky pozemšťanů.

Kromě herectví se neúspěšně snažila prosadit také coby zpěvačka. Na muže ovšem neměla štěstí. Kráska byla celkem dvakrát vdaná. Sňatek s kontroverzním basketbalistou Dennisem Rodmanem v Las Vegas jí vydržel jen několik dní, než ho anulovali.

Několik let pak strávila v manželství s kytaristou Red Hot Chili Peppers Davem Navarrou, ale ani tento svazek herečce nevyšel. Zasnoubena byla také s kytaristou Robem Pattersonem. Aktuálně je oficiálně single, čemuž se snad ani nechce věřit, protože má co nabídnout i jako zralá padesátnice.

Reklama

Další články

Načítám