Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Seriál O.C. z ní udělal hvězdu první velikosti, poté ale přišel pád. Herečka Mischa Barton (38) čelila psychickým potížím a není to tak dávno, co ve velmi špatném stavu z balkonu svého domu „kázala“ o konci světa a prohlašovala se za čarodějnici. Po tomto incidentu skončila na psychiatrii, nebylo to ale poprvé. Ačkoli zůstala herecky aktivní, žádná výraznější role se v její filmografii neobjevila. Nyní dostala novou příležitost v populárním australském seriálu Sousedé.

Jen den poté, co svou účast na seriálu oznámila, byla poprvé zachycena před studiem, vycházela zrovna z auta. Bude hrát postavu jménem Reece, Američanku, která přijíždí do Ramsay Street (kde „Sousedé“ žijí), ale která „není tím, kým se zdá být“. Role má oslovit americké diváky, seriál z fiktivního předměstí Melbourne se bude nově vysílat i v USA.

„Jsem nadšená, že budu součástí nové kapitoly této ikonické show, a opravdu se těším do Austrálie, kterou miluji,“ uvedla Barton v prohlášení. V minulosti si zahrála ve filmech jako Karavan smrti nebo Spree, navázat na popularitu ze začátku nového milénia, kdy se vysílalo O.C., se jí zatím nepovedlo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám