Hlavní obsah
Článek

Pozor, SPOILER!

Jeden z nejemotivnějších odchodů ze Survivoru je tady. Šestadvacetiletý blonďák Kristian Kundrata prohrál duel s Tomášem Weimannem a je dalším vypadlíkem po sloučení kmenů. Z Dominikánské republiky ale Kristian neodletěl. Jen se z opuštěného ostrova přesunul do hotelu a stal se po Žanetě druhým členem poroty, který z finálové trojky nakonec vybere vítěze.

Kristian neudržel emoce a slzy se mu začaly hrnout jako hrachy. Tak moc mu byl odchod po šedesáti dnech líto. "Bije se to ve mně, je to exploze emocí a myšlenek. Dnes jsem nechtěl plakat," řekl se slzami v očích Kristian.

"Šedesát dní je cool tu vydržet. Byla to složitá, ale zároveň zábavná cesta. Jsem neskutečně vděčný, že jsem se sem mohl dostat. Jsem moc rád, že jsem vás poznal. Mám vás rád. Budete mi chybět," jen tak tak hledal slova smutný finalista Survivoru.

Jasno má už v tom, pro koho bude hlasovat, a přeje si, aby celou reality show vyhrál. "Chci poděkovat Martinovi, který tady udělal největší progres. Doufám, že to vyhraješ kámo," dodal slovenský obchodní zástupce.

Reklama

Další články

Načítám