Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Naposledy si z něj dělal legraci Ondřej Novotný, když vypadlého účastníka Survivora Matěje Quitta napadlo, že by mohl zkusit další reality show. Zaujal ho Love Island. Ostatně krátce před tím, než odjel na ostrov, se rozešel se svojí přítelkyní, takže je single.

"Plácl jsem, že bych to eventuálně zkusil a všichni se toho chytli. Ale na druhou stranu, proč do toho nejít," míní Matty. "A s přítelkyní jsme měli delší dobu krizi, poslední kapkou bylo moje účinkování v seriálu Praha: Den a noc, kde jsem měl roli svůdníka a hajzlíka. Kdybych byl na jejím místě, tak se mi na to taky špatně kouká. Jedno vedlo k druhému a naše cesty se rozdělily. Pak jsem se přihlásil do Survivoru," vysvětloval a v našem videu se rozpovídal i tom, že role se mu hrála opravdu dobře.

Na nezájem slečen si Matty nemůže po návratu stěžovat, ostatně je velmi pohledný muž. "Píší mi, zvou mě na rande, ale zatím to ignoruju. Spíš se soustředím na sebe, vracím se zase do práce v koupelnovém studiu, chci víc rozjet Instagram a spolupráce. Využít to, co jsem zažil a otevřít nějaké nové dveře. Když by přišla i nějaká herecká role, skočil bych po ní," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám