Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Leoš Mareš (48) v Ranní show na Evropě 2 prozradil, že se jeho kamarád, herec a dabér Jan Maxián (40) zasnoubil. Ten pak jeho slova potvrdil.

Na Maxiána Mareš narazil v centru Prahy v luxusním šperkařství, a když se ho zeptal, co shání, Jan po pravdě odpověděl, že zásnubní prsten. Ještě ten samý den, kdy nakupoval, svou partnerku požádal o ruku.

„Měli jsme zrovna včera takový výročí, dost symbolický den, tak se to nějak stalo, že to proběhlo tak narychlo. Ale bylo to v den, kdy to všechno do sebe zapadlo, mělo to tak být. Kvůli soukromí své nastávající nemohu nic říct, ale bylo to venku, na hradbách Vyšehradu,“ popsal Maxián.

O partnerce více mluvit nechce. S exmanželkou Lucií se rozešli v roce 2019 po sedmi letech manželství. „Je to tak, Honza to asi nechce pouštět moc do světa, ale naše okolí to už ví, je to déle než rok, co nejsme spolu. Řeší se rozvod, který asi bude na delší běh,“ řekla tehdy Lucie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám