Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kontroverzní Lucii Navrátilovou lidé znají z jednoho z dílů Výměny manželek, který byl jedním z nejsledovanějších a nejbizarnějších vůbec.

Diváky šokovala nejen zanedbaná domácnost, ale zejména jim bylo líto čtyř dětí, které se Výměně objevily. Později vyšlo najevo, že má Lucie ještě další čtyři děti, které jí byly odebrány.

I když se matka osmi dětí potýkala po Výměně s obrovskou vlnou kritiky a nenávisti, tak si založila tiktokový účet, kde pravidelně sdílela své soukromí dál. Po nějaké době se navíc rozešla s partnerem, se kterým Výměnou manželek prošla, a dala se dohromady s bývalým spolužákem, který byl v minulosti odsouzený za vraždu.

Její sledující si možná mysleli, že už je nic nepřekvapí, avšak nakonec překvapila. Lucie jim totiž sdělila, že koncem dubna nastupuje do vazební věznice Praha Ruzyně.

„Dne 28. 4. v 15 hodin budu tady. Pokud byste se někdo chtěl rozloučit, napište do zpráv a ráda se sejdu, než nastoupím. Děkuju za podporu všem. 17. 6. bych měla mít výstup,“ napsala ke snímku na TikToku, ke kterému kdoví proč připojila i ukrajinskou vlajku. Z jakého důvodu si odsedí nějakou dobu za mřížemi, již neuvedla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám