Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pět měsíců po tragickém úmrtí zpěváka Aarona Cartera (†34) je konečně známa přesná příčina smrti. Pitva prokázala, že bývalá dětská hudební hvězda, z níž se později stal problémový rapper, zemřela na následky utonutí ve vaně po požití Xanaxu a vdechování omamné látky.

Podle výsledků pitvy se stal Carter ‚nezpůsobilým‘ a sklouzl pod hladinu ve vaně plné vody. K jeho úmrtí došlo loni v listopadu v jeho domě v kalifornském Lancasteru.

Mladší bratr Nicka Cartera z Backstreet Boys se tak utopil ve vaně poté, co požil extrémně návykovou látku alprazolam (Xanax) v kombinaci s inhalováním stlačeného intoxikantu difluoroethanu.

Carterovo tělo bylo nalezeno v jeho domě 5. listopadu, zanechal po sobě malého syna, kvůli němuž se snažil porazit svou drogovou závislost a docházel na léčení.

Jeho matka Jane Schneck před pár týdny rovněž sdílela snímky z místa Aaronova utonutí ve snaze přitáhnout k případu více pozornosti. Přála si, aby se jím opět zabývala policie a byl důkladně prošetřen, jelikož nabyla podezření, že by v jeho smrti mohl sehrát roli někdo další.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám