Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hlavní hvězdou úterní akce společnosti AMC Networks UpFront 2023 v newyorském kulturním komplexu Lincoln Center byla bezesporu herečka Jane Seymour (72). Dostavila se v úzkých šatech na tenká ramínka s délkou pod kolena, v nichž dokonale vynikla její stále skvělá postava.

Představitelka seriálové doktorky Quinnové nepřestává udivovat svým po desítky let neměnným vzhledem. Vystačila si přitom jen s lehkým líčením. I tentokrát rozdávala úsměvy na všechny strany a dokázala, že i ženy nad sedmdesát si s přehledem mohou dovolit dlouhé vlasy, když jim věnují dostatek péče.

Seymour, která je stále herecky velice aktivní a naposledy se objevila například v seriálu B Positive či filmech Ruby’s Choice a A Christmas Spark, se na akci setkala s kolegyní Krysten Ritter, která zaujala v černých lesklých minišatech kabátkového střihu, v nichž dala na odiv své dlouhé štíhlé nohy. Krysten jistě dobře znají všichni fanoušci seriálů Jessica Jones, Mrcha od vedle, Perníkový táta či The Defenders.

Mezi dalšími osobnostmi se na modrém koberci objevili například Norman Reedus ze seriálu Živí mrtví, rapperka MC Lyte, Lauren Cohan, jež je rovněž známá z Živých mrtvých, či anglický herec a držitel Zlatého glóbu Clive Owen (58).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám