Hlavní obsah
Článek

Bývalá tenisová šampionka Dominika Cibulková se nedávno stala dvojnásobnou maminkou. Známá blondýnka má pořádnou základnu fanoušků i na svém instagramovém účtu, kde ji sleduje téměř půl milionu lidí, se kterými sdílí i střípky ze svého soukromí.

Tentokrát zašla svým novým snímkem ze života maminky ještě o něco dál. Nedávno navštívila Prahu, kde si nenechala ujít ani fashion week.

Na Instagramu se pochlubila fotografií z Four Seasons, na které odhalila obě ňadra, na kterých měla nasazené odsávačky na mléko, jež má pro svou měsíční dcerku Ninu. Lahvičku si pak jednoduše dala do své luxusní kabelky Birkin bag od Hermès z krokodýlí kůže, která může stát i miliony korun.

„Jen pro představu, takhle vypadá našich 48 hodin v Praze. Spousta smíchu, mléka, módy a dobré zábavy,“ napsala k fotografii s dodatkem „odvaž se být sám sebou“, pod který by se mohla právě Dominika se vztyčenou hlavou podepsat.

Není se čemu divit, že ji fanoušci rázem zahrnuli lichotkami, ač jsou tyhle či podobné fotografie pro některé jedince stále jedno velké tabu. „Vy jste zkrátka super. Moc vám fandím,“ shodly se zejména fanynky, které přidaly i vlastní momenty ze života rodiče malého dítěte.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám