Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Bára Mottlová (37) se letos tak trochu vrátila k modelingu. A nafotila pořádně žhavé snímky. Byla totiž oslovena, aby na svém vnadném těle představila novou kolekci plavek. Tak snad se budou brzy hodit, i když to tak vzhledem k aktuálnímu počasí zatím nevypadá.

"Pro mě je plavková sezóna vlastně celoroční záležitost. Letos už jsme byli s přítelem u moře dvakrát, v Egyptě. Takže jaro a léto bude patřit spíš českým a slovenským destinacím. Ale na podzim se snad opět zadaří a pojedeme se ohřát zase někam k moři," řekla Super.cz.

I vzhledem k tomu, že nikdy neví, kdy plavky oblékne, postavu si udržuje kontinuálně. "Cvičení ke mně patří asi jako velký apetit. Takže je potřeba vše udržovat hezky v rovnováze. Ale je pravda, že v poslední době převládá spíš ten pohyb. Hodně běhám, cvičím jógu a chodím ještě na jeden cvičící přístroj, kde skvěle zpevňuju, i když jen ležím," vypočítala svoje aktivity během focení plavek návrhářky Lucie Augustinové.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám