Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Maminkou tohoto roztomilého děvčátka jménem Dannielynn byla jedna z nejslavnějších Playmate všech dob - blonďatý sexsymbol Anna Nicole Smith. Dannielynn si ale na svou matku nemůže pamatovat, zemřela na předávkování drogami jen pět měsíců poté, co se narodila. Kontroverzní modelka Playboye, jež si v roce 1994 vzala o 62 let staršího ropného magnáta Howarda Marshalla, by dnes byla jistě na svou pětiletou dcerku velice pyšná.

Dívenka rychle roste do její podoby a s kloboučkem ze žlutých růží vypadala o víkendu během koňských dostihů Kentucky Derby v Louisville nádherně. Danniellyn navštívila závody se svým otcem Larrym Birkheadem a svou roztomilostí na sebe poutala pozornost ostatních návštěvníků.

Jméno holčička dostala po svém nevlastním bratrovi Danielovi, který zemřel po kolapsu na smrtelnou kombinaci léků těsně po jejím narození. Tragická událost se stala během jeho návštěvy v nemocničním pokoji, když se Daniel jel podívat na svou matku a malou sestřičku. Podobný osud stihl o pět měsíců později i Annu Nicole Smith, která zemřela ve svých 39 letech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám