Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pondělí byl na internet vypuštěn již čtvrtý trailer k připravovanému seriálu The Idol. Jeho tvůrci ze stanice HBO nechávají fanoušky pěkně nabudit, jelikož se opět jedná o dráždivou podívanou, jejíž hlavní hvězdou je Lily-Rose Depp.

Dcera Vanessy Paradis a Johnnyho Deppa zde hraje popovou hvězdičku, která požádá o pomoc tajemného guru a vůdce kultu Tedrose, jehož ztvárňuje zpěvák The Weeknd. Následně začne její kariéra strmě stoupat vzhůru... Podívejte se, s jak divokými scénami a úspornými seriálovými kostýmy se třiadvacetiletá herecká hvězda musela popasovat.

Přestože trailery HBO průběžně vysílá do světa už od loňského července, premiéra dlouho očekávané série je naplánovaná až na začátek června. V dalších rolích se objeví například Troye Sivan, Debby Ryan, Karl Glusman, Rachel Sennott, Steve Zissis či Hari Nef. Mezi účinkujícími je uvedena rovněž loni tragicky zesnulá Anne Heche.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám