Hlavní obsah
Článek

Seznamte se. Křehká blondýnka Melody Gardot (27), která se velmi často skrývá za tmavými brýlemi a opírá se o hůlku, patří v posledních letech k uznávaným jazzovým zpěvačkám. Studovala módu a módní návrhářství a neuměla si představit, že by někdy mohla dělat něco jiného. Pak ale přišla osudná nehoda, která jí obrátila život naruby. Ona v sobě nalezla talent, který jí dnes vydělává milióny.

V devatenácti letech nadějnou návrhářku z kola srazil Jeep Chevrolet, odhodil ji na druhou stranu silnice a Melody utrpěla vážné zranění hlavy, mozku, ztratila paměť. Po velmi vážném zranění pánve nemohla chodit. Její terapií se stala právě hudba.

Ta jí navrátila chuť do života a dodala energii k tomu, aby se znova pokusila vstát a naučila se chodit. Hudbu skládala sama pro sebe, chtěla se vyzpívat z bolestí a pocitů, které ji trápily. S úspěchem na hudební scéně nepočítala.

Přesně po dvou letech od tragické nehody vydala Melody své první album s názvem Worrisome Heart. To zaznamenalo obrovský úspěch. Třetí studiové album s názvem The Absense vychází už na konci května. Jeho přebal ozdobí odhalené fotografie Melody Gardot v mořském příboji. Na video z focení se můžete podívat právě teď.

Reklama

Další články

Načítám