Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Alžběta Kolečkářová se snaží vzpamatovat ze sebevraždy svého partnera Marcela. A to zejména kvůli jejich dětem. Mladší Lenny oslavila druhé narozeniny, staršímu Louisovi bylo pět. Zvlášť jemu bude tatínek moc chybět. "Co se stalo, jim jednou budu muset říct, ale teď je na to brzy," ví moc dobře Kolečkářová.

Alžbětin partner byl nejprve nezvěstný. "Byl více než dvacet čtyři hodin pohřešován. Že zvolil dobrovolný odchod ze života, se Alžběta dozvěděla ve čtvrtek. V tuto chvíli ještě policie vyšetřuje, zda tam nebylo cizí zavinění, jak je to běžné vzhledem ke služebnímu postupu," řekl Super.cz zpěvaččin manažer Milan Papežík.

Ten soudí, že měl Alžbětin partner dlouhodobé psychické problémy, které v sobě dusil. "Vždy byl spíš introvert, nechtěl být součástí světa šoubyznysu. Ale Alžbětě úspěch přál, když koncertovala, staral se o kluky on. V každé rodině je něco, co okolí nevidí. Měli ale hezký vztah, o to víc je teď v šoku," dodal.

Pro zpěvačku je to teď o to těžší, že zůstala sama s dětmi v Úněticích u Prahy, zatímco její nejbližší rodina žije v Otrokovicích. "Ale maminka ji často navštěvovala a podporu u rodiny najde určitě i nyní. A útěchu hledá i v hudbě," uzavřel Papežík s tím, že Alžběta se ke smutné události znovu vyjádří až za pár týdnů, kdy pomine největší šok.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám