Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jihoafrická kráska Candice Swanepoel (35) byla v době spolupráce se známou značkou spodního prádla jednou z nejvyhledávanějších modelek světa. V posledních letech šla však práce trochu stranou a ona se věnuje především svým dvěma synům. Občas ale přece jen své fanoušky na sociálních sítích potěší nějakým sexy videem či fotkou, kde toho na sobě mnohdy moc nemívá.

Tentokrát ale Candice zašla ještě o něco dál a vystačila si pouze s minimalistickými kalhotkami. Na černobílém videu s pozitivním hudebním podkresem písně Island In the Sun od skupiny Weezer nechala vyniknout především své dlouhé nohy a pozadí. Candice tak nenechala nikoho na pochybách, že figuru si drží stále stejnou jako v dobách svých ‚andělských‘ let u Victoria’s Secret.

U propagace odvážnějšího charakteru ostatně zůstala i nadále, když si založila vlastní značku plavek Tropic od C. Candice tak pochopitelně nejčastěji stojí sama sobě modelkou a kolekce předvádí sama na sobě. Loni ovšem byla například také součástí projektu Kim Kardashian a kolekce její značky Skims, do níž kromě sebe a Candice obsadila ještě ikonické modelky Tyru Banks, Alessandru Ambrosio a Heidi Klum.

Swanepoel od svých sedmnácti let randila s brazilským modelem Hermannem Nicolim, jenž je rovněž otcem obou jejích synů – šestiletého Anacy a čtyřletého Ariela. Koncem roku 2018 se však rozešli. Modelka by momentálně měla randit se španělským modelem Andrésem Velencosem (45), bývalým partnerem Kylie Minogue, ale loni byla rovněž spojována s Kanyem Westem, což se ovšem oficiálně nikdy nepotvrdilo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám