Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Zuzana Bubílková (59), kterou proslavilo především uvádění zábavných politických relací s Miloslavem Šimkem, statečně vyhrála boj s rakovinou štítné žlázy. A po všech zdravotních strastech, které nemoc provázely, už má jasno i v tom, jak zhoubnou nemoc dostala. Může za to prý tragický výbuch elektrárny v ukrajinském Černobylu před šestadvaceti lety.

„Říkají mi, že je to pozůstatek Černobylu. Když vybuchl, chodili jsme v Bratislavě na nudapláž. Denně jsme běhávali po písku, který přitahuje radioaktivitu. Tehdy mi zhnědly a slezly nehty, měla jsem problémy i s vlasy,“ tvrdí Bubílková s tím, že nad problémy v té době mávli rukou i lékaři. „Musela jsem to tam mít strašně dlouho. Někdo zemře a vůbec se to nerozpouzdří. V období, kdy jsem zažívala dlouhodobé stresy, to ale začalo pracovat,“ vzpomíná na začátek boje s rakovinou v dokumentu Co mě nezabije, to mě posílí, který televize Barrandov, v níž pracuje, vysílá v pondělí večer.

„Špatně mi začalo být v den Šimkova pohřbu. Začaly mi vylézat oči, začala jsem se špatně cítit. Rok se nemohlo přijít na to, co mi je, na štítnou žlázu přišli až po roce různých vyšetření,“ dodala moderátorka pořadu Politická střelnice, která v dokumentu vypráví i o tom, že se jeden čas musela živit háčkováním, nebo jak se dozvěděla o rakovině Miloslava Šimka, s kterým léta uváděla pořad S politiky netančím.

Reklama

Další články

Načítám