Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před čtrnácti dny se moderátor Hlasu ČeskoSlovenska Leoš Mareš (47) dočkal ve studiu radostné návštěvy v podobě svých dvou synů Jakuba (6) a Matěje (3).

Zejména kvůli nízkému věku malého Matěje si ale kluci užili pouze odpolední generálku a večerní živé vysílání jim bylo odepřeno. Tuto neděli už ale Marešův starší syn seděl během finálového klání v hledišti po boku maminky Moniky (49) a celou show doslova hltal.

„Dnes s sebou nemáme Matěje, zařídili jsme mu hlídání, a tak se můžeme zdržet. Moc jsme si to spolu užili," vysvětlovala Monika Marešová.

Dozvěděli jsme se, že malý Mareš je velkým fanouškem Patrika Rytmuse Vrbovského (47), nehledě na to, že moderátor a rapper se v živém vysílání často dobírají za svůj vzhled. Tatínkovy šarvátky jsou Kubovi úplně lhostejné a včera nejvíc toužil po tom pozdravit Rytmuse osobně. Kuba Mareš se nakonec setkal nejen se slovenským rapperem, ale rovnou s celým jeho týmem.

Reklama

Další články

Načítám