Hlavní obsah
Článek

Aby král Karel III. (75) zdůraznil snahy o urovnání rodinných sporů, zahrnul do fotografií na oficiálním suvenýrovém programu nadcházející korunovaci (6. května) také snímek, na němž vévoda a vévodkyně ze Sussexu nechybí. Tak alespoň gesto vnímá britský Daily Mail, který je označuje za poslední nabídku k usmíření pro Harryho (39) a Meghan (42).

Jde o snímek pořízený v roce 2018 k příležitosti králových 70. narozenin. Karel III. sedí na lavici po boku manželky Camilly, na klíně má prince George (10), zatímco vévodkyně z Cornwallu něco ukazuje princezně Charlotte (8). Za lavicí pak stojí Kate s Louisem (5) v náručí, William a Harry s manželkou Meghan. Jejich děti tehdy ještě nebyly na světě.

Snímek v zahradách Clarence House pořídil královský fotograf Chris Jackson, který odmítá spekulace, že by se vztahy mezi zúčastněnými dospělými už tehdy rozpadaly. Vévodkyně Kate a Meghan se však údajně rozhádaly kvůli družičkovským šatům pro Charlotte na svatbu americké herečky a britského prince, a Harry, tehdy ještě za zdmi paláců, rodinu obvinil, že jeho ženu dostatečně nepodporuje v její nové roli.

Ačkoli rodina privátní záležitosti nekomentuje, podle posledních zpráv jsou vztahy tak pošramocené, že se její členové neplánují s Harrym na korunovaci bavit víc než nad rámec pozdravení a zdvořilostních frází. Princ dorazí sám, jeho žena zůstane s dětmi v USA.

Reklama

Další články

Načítám