Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když už v podstatě modeling pověsila na hřebíček a věnuje se převážně herectví, tentokrát udělala výjimku. Herečku Báru Mottlovou (37) jsme potkali při focení na Matějské pouti. "Taky mě překvapilo, že se těch kampaní letos schází docela dost," řekla Super.cz.

"Baví mě, když je to focení zábavné, a to tady na pouti rozhodně je. Líbí se mi to prostředí, myslím, že jsem v minulém životě musela být světská. Třeba jsem prodávala lístky do strašidelného hradu. Vážně si to focení moc užívám," vyprávěla Bára, kterou ve fotogalerii můžete vidět právě v prostředí kolotočů, které doplňuje snímky v modelech, na nichž se značkou Kadlex spolupracoval návrhář Michal Marek.

Vtipné, je že na pouť se Bára vrátí hned za pár dní, a to díky natáčení. "Budu paní u střelnice. Tu roli jsem vzala vlastně kvůli tomu. Asi je mi to souzené," prozradila Mottlová, která se objeví v menší roli ve filmu Zápisník alkoholičky s Terezou Rambou. Pravidelně hraje i v divadle a zpívá také v show Osmanyho Laffity, s níž jezdí po republice. "Chystám tři nové singly," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám