Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Bebe Rexha (34) se prostřednictvím Twitteru podělila s fanoušky o upřímnou zpověď ohledně své váhy, kterou mají zřejmě někteří lidé potřebu neustále řešit. Trojnásobná kandidátka na cenu Grammy přiznala, že o víkendu narazila na TikToku na vyhledávací panel ‚váha Bebe Rexha‘ a že to pro ni bylo velmi nepříjemné.

„Vidět ten vyhledávací panel je tak znepokojivé. Nejsem naštvaná, protože je to pravda. Přibrala jsem, je to prostě na nic. Děkuji všem lidem, kteří mě mají rádi, ať se děje, co se děje. Vždycky jsem s váhou bojovala. Pracuji na sobě každý den, jen mě to teď trochu odradilo,“ sdílela otevřeně zpěvačka.

Není to přitom zdaleka poprvé, co se u třiatřicetileté rodilé Albánky toto téma otevřelo. Ona sama se k němu vyjadřovala už několikrát. V červnu 2021 zpěvačka například propagovala hnutí k ‚normalizaci 165 liber‘, jednalo se o snahu učinit z váhy okolo 75 kilogramů běžnou normu a nijak se za ni nestydět. Sama Bebe ovšem o půl roku později přiznala, že byla nejtěžší ve svém životě a že se ve svém vlastním těle cítila hrozně.

„Právě jsem se zvážila a nejsem v pohodě s tím, abych číslo sdílela, protože se cítím trapně. Necítím se dobře ve své kůži, a když se necítím dobře, nechci psát. Upřímně, to je důvod, proč jsem poslední rok nesdílela tolik příspěvků jako dřív,“ svěřila se v minulosti se svými skutečnými pocity interpretka hitů jako Meant to Be či Say My Name s Davidem Guettou a J Balvinem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám