Hlavní obsah
Článek

Je to týden, co se Agáta Hanychová (38) stala trojnásobnou maminkou. Od chvíle, co přivítala s partnerem Jaromírem Soukupem na světě dceru Rózu, sdílí se svými sledujícími na sociálních sítích každý okamžik. V živém vysílání se tak mimo jiné svěřila, jak je na tom po porodu zdravotně.

„Mně je fakt dobře, zatím jsem tady měla jen dvě děti. Full stav ještě ne, to až dnes. Jaromír se o nás krásně stará, mám tady vývary, maso,“ svěřila Agáta s tím, že právě steak jí pomohl na oteklé končetiny. „Maso na otoky pomohlo, ještě mi pak doktor poradil jogurty s proteinem. A moje nohy už vypadají jako nohy,“ prozradila v živém vysílání Agáta, která si po porodu musela ještě píchat injekce na ředění krve.

„Zapomněla jsem si včera do břicha píchnout injekci, měla jsem si píchnout injekci na ředění krve, mohu si ji píchnout teď?“ začala se dotazovat v živém vysílání. Fanynky Agátě, která sdílí spoustu momentů ze svého soukromí, poradily, že ano. Za odměnu je potěšila informací, že jim brzy ukáže i novorozenou Rózu.

„Všechno vám pomalu ukážu, jsem ráda, že mám mlíko, je to pro mě důležitý, jsem ráda, že kojím a chci kojit, co nejvíc. A jsme zdravé,“ dodala novopečená dvojnásobná maminka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám